Purūs avižiniai blyneliai

12:19 PM 0 Comments A+ a-

Avižiniai blyneliai puikiai tinka pusryčiams ar bet kuriam kitam dienos valgymui. Juos labai nesunku pagaminti, o bananai tešloje suteikia blyneliams ypatingo purumo. Blynelius labai tinka patiekti su klevų sirupu, kokoso drožlėmis, cinamonu ir uogomis, vaisiais ar riešutų sviestu.


Kiek užtruks?
~ 20 min.

Kiek porcijų?
1

Ko reikės?
• 1 ir 1/2 puodelio avižų miltų arba avižinių dribsnių.
• 1 sutrinto, prinokusio (su taškiukais) banano.
• 1 puodelio sojų ar kito augalinio pieno.
• 2 arbatinių šaukštelių kepimo miltelių.
• 2 - 3 valgomųjų šaukštų cukraus.

Ką daryti?
• Jei naudojate avižinius dribsnius, smulkinti juos maišytuve ("blenderyje"), kol tampa miltais.
• Sumaišyti visus produktus iki vientisos masės.
• Kepti nelipnios dangos keptuvėje ant mažos ugnies apie 2 min. iš kiekvienos pusės.
• Patiekti su pasirinktais priedais.

Skanaus!